TV ‘t Gooi, tennisles voor leden en niet-leden

TV ‘t Gooi is een kleine vereniging met 3 mooie kunstgrasbanen op het terrein van Sportclub ‘t Gooi (voetbal, tennis en tafeltennis). TV ‘t Gooi heeft yours-tennis toestemming gegeven om hun banen in de zomer en winter te gebruiken voor het geven van tennislessen voor leden maar óók voor niet-leden. Zij betalen een schappelijke huurprijs voor het gebruik van de tennisbanen, aanzienlijk minder dan de huurprijs die moet worden betaald voor het huren van een baan in een tennishal!

Wilt u deze zomer uw techniek en/of wedstrijdspel verbeteren of moet u, als beginnende tennisser/ster, de eerste kneepjes van het tennis nog eigen maken dan kunt u bij yours-tennis komen trainen op ‘t Gooi!

Lessen in een groep van 3 of 4 (groter in overleg)
U kunt u aanmelden voor een groepstraining, waarbij u zelf de groep samenstelt, of individueel. Yours-tennis gaat dan op zoek naar een geschikte trainingsgroep. Deze zomer worden er 18 lessen aangeboden, van 28 maart 2016 t/m 2 oktober 2016 . Alle lessen worden in principe gegeven! Zie lesreglement hieronder voor toelichting.

Groep 4, 18 lessen van 1 uur € 241 p.p. (incl. baanhuur), € 205 p.p. (zonder baanhuur)
Groep 3, 18 lessen van 1 uur € 323 p.p. (incl. baanhuur), € 275 p.p. (zonder baanhuur)

Privé of duo lessen
Deze les kunt u per keer afnemen. Lesdag en tijd in overleg.
Privé/Duo, per les van 1 uur € 53,50 (incl. baanhuur), € 45,50 (zonder baanhuur)

Lesreglement yours-tennis zomer 2016
Lesplanning yours-tennis zomer 2016

Online inschrijven tennisles op ‘t Gooi voor senioren en junioren